22 oct 2011

InFamous 2

Bé, sé que la introducció és un poc avorrida, però era informació important sobre el principi. El que deia, al principi del joc us enfrontareu a la Bèstia.

El que farà principalment serà llançar-vos boles de foc, però també farà que tot es quede a gravetat zero y crearà un forat negre del qual haureu de fugir flotant i després disparar-li una estona (i fer una tempesta iònica).


Añadir imagen

Llavors creureu que l'heu derrotat però us agafarà amb les mans per l'esquena i haureu de tornar a disparar-li (però aquesta vegada menys temps) i caurà.

Després passes una historieta i arribes a New Marais, la ciutat on es desenvolupa la història. Al principi rescates a Wolfe, que et dóna un “nucli exposiu”, que augmenta els teus poders i/ o t'en dóna de nous.

Alguns poders:

Després capturen a Wolf, el torneu a rescatar i després el maten. A continuació segueixes fent missions, Kuo obté poders, coneixes a Nix (una altra conductora) i etc...

Després mates a Bertrand (el cap de la milícia) que es transforma en un cuc de 15 o 20 metres i te'l carregues. Quan reps suficient poder, intentes usar l' “ICR” (Inhibidor de Camps de Rajos), però te n'adones que si l'utilitzes tots els conductors moriran i has de prendre decisió: sacrificar-te per la resta del món o posarte de costat de la Bèstia i trair la humanitat.

El millor és fer sempre el bé, perquè les habilitats del bé són millors que les altres i, a més a més, hi ha missions que són mot més fàcils si ets un heroi.

Accions de Karma bo:

També s'ha de tenir en compte que si ets infame la gent et perseguirà i això farà les coses més difícils.

Accions de Karma roí:

Hi ha altres coses del joc que us interesaria saber, per exmple: si l'aigua t'arriba als genolls et va baixant la salut i si t'arriba fins el cor mors immediatament. La bona part d' açò és que si electrocutes l'aigua amb algú a prop, aqueixa persona mor electrocutada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario